"Szépség és minőség, funkció és szerelem. Mindnek teljesülnie kell a munkáinkban: a termékeinket úgy álmodjuk meg, hogy első látásra szerelembe eshess velük."

Az ötlet

Juhász Dóra a MOME-n (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) végzett textiltervezőként, majd rá egy évre design menedzser szakon szerzet MA diplomát.

Saját márkáját Juhaszdora márkanév alatt 2010-ben alapította, mely kezdetben bőr kesztyűk, laptop tokok, később már kizárólag bőr táskák és kortárs tánc- és színházaknak jelmeztervezésével foglalkozik.

Stílus és minöség

Dóra kiegészítői elsősorban funkcionálisak, mégis egyediek és kiváló minőségűek. Az elmúlt 8 év során olyan táskákat igyekezett tervezni, amelyekbe első látásra bele lehet szeretni.

Az alapanyagok, kellékek és a design elemek mind praktikusak, mind különleges és elegáns megjelenést biztosítanak akár utazáshoz, akár üzleti megjelenéshez. A Juhaszdora táskák minőségi kézzel készült termékek.

társadalmi felelösségvállalás

2016 óta a Juhaszdora táskákat a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft gyártja. 

Ezzel a célkitűzéssel és társadalmi felelelősségvállalással a mi márkánk is azonosul. Büszkék vagyunk, hogy támogatni tudjuk ezt a fontos szándékot a közös munka során, illetve Te is, amennyiben Juhaszdora táskát vásárolsz.