eszter_backpack.jpg
eszter_backpack2.jpg

Textil - Bőr kombinációjú hátizsák

Egy ideje azon gondolkodom, hogy hogyan lehet olyan hátizsákot tervezni, ami stílusos, mégis hétköznapi is tud lenni, talán picit sportos is. Sok funkciójából kifolyólag a mérete nagyobb az eddigi hátizsákjaimnál, viszont súlya mégsem nagyobb. Sokáig nem akartam textillel kombinált táskát készíteni, de ennél a méretnél - több zseb, több pakolási lehetőség - már nem volt más választásom.

Ha viszont textil, akkor legyen a legjobb minőség. Hosszas keresés után, találtam olyan vízlepergető, kopásálló, flexibilis, UV álló (ez színtartósság miatt nagyon fontos) anyagot, ami méltó párja lehet a bőrnek. Szeretném, ha ezt is legalább annyira szeretnék a vásárlóim, mint a bőr táskáimat, az időtállósága és praktikussága miatt. Hamarosan elkészülnek ezek a táskák, és már alig várom, hogy kézbe vehessem őket. 

IMG_20171017_150330_resized_20171108_030346178.jpg
juhaszdora_mrmonkey1.jpg

Gyerek hátizsák

Mindig van olyan ötlet, ami a fiókban hever sokáig, de ez már szinte kiugrott belőle. Gyerekeknek terveztem hátizsákot, ami jó sok éven át elkíséri őket az oviba, kirándulásra, iskolába. A méret kigondolásakor figyelembe vettem, hogy bár pici háton fogják hordani, de mégse legyen olyan kis méretű, mert egy szendvics, innivaló és a legfontosabb játékoknak bizony bele kell férniük! 

Állatfigurás formák lesznek, kedvesek és szeretnivalóak. Az állatok füle, szeme és szája fényvisszaverő anyagból készül, hogy jól látható legyen az utcán, szürkületben, télen is a kis tulajdonosa, és biztonságosan tudjon vele közlekedni.

Bőrből készülnek ezek a táskák, a tartósság itt is szempont volt, és nagyon kíváncsian várom, hogy melyik gyereknek melyik arc és szín fog a legjobban tetszeni. Természetesen lesznek fiús és lányos táskák is!